1000 bochten en cumuluswolken

Paperback
Volume
240 p.
€ 20,00

Out of stock

Op 24 januari 2017 viert Antoine Lamon zijn zestigste verjaardag. Hij krijgt een heel speciaal cadeau: een motortocht van drie weken door Thailand met zijn zoon Arthur. Klein detail: hij heeft nog nooit op een motor gezeten. En hij reist bij voorkeur in zijn hoofd.
Maar Lamon heeft een rock-‘n-roll-hart. Hij neemt de (motor)handschoen op, en geeft zichzelf een spoedcursus 'Motorrijden voor Dummies'. Op een KTM 990 Super Duke. Tot zijn zoon twee maanden voor de start zwaar ten val komt met zijn brommer in Maleisië.
'1000 bochten en cumuluswolken' is het verhaal van 6000 kilometer op de motor door Thailand. Langs de wegen die toeristen en backpackers mijden. Maar het is ook een boek waar de zoon de vader op sleeptouw neemt – net zoals de vader dat vroeger altijd met de zoon heeft gedaan: door vertrouwen te geven. En verantwoordelijkheid.
Dit boek is een pleidooi voor levenskunst, geschreven door een zelfverklaarde 'Idiot Abroad'. Die vol verwondering diep in het Thaise binnenland én de Thaise ziel binnenrijdt. Die vindt dat je moet springen, ook al loop je op krukken. Want Antoine Lamon rijdt met de motor zoals hij in het leven staat: met open vizier. Op zoek naar Zen en de Kunst van het Motoronderhoud.
Productdetails
Productdetails
ISBN9789073626744
Jaar2017
NUR508
Formaat140 x 220 mm
Volume240 p.
Over de auteur

Antoine Lamon is muzikant, americanaliefhebber en countryfanaat. Hij leert jongeren en volwassenen naar hedendaagse kunst kijken.