Definitief verlost

Paperback
Volume
367 p.
€ 24,50

Korting op de laatste exemplaren!

Stress en emoties, we lopen ervan weg of we slikken ze door met iets zoet, een glaasje wijn… Daarmee zijn ze nog niet verdwenen: ze worden groter en ontwikkelen zich tot een bron van innerlijke frustraties, verteringsproblemen en energieverlies. Het is een gevecht met jezelf, met een enorme impact op je gewicht en gezondheid, waarbij vooral jij de verliezer bent. Door zowel je lichaam, je brein als je hart de voeding en de aandacht te geven die ze nodig hebben, kan je deze strijd winnen.

Dit boek biedt een kritische kijk op de huidige maatschappij en zijn gezondheidszorgsysteem, maar bekijkt de gezondheidsproblematiek wel op een constructieve manier: het legt de verantwoordelijkheid én de oplossing bij elk van ons. Het leert je strategisch omgaan met je ‘goede voornemens’ zodat het dit keer wel lukt. Je krijgt inzichten, eenvoudig toepasbare oefeningen en methoden aangereikt om de taal van je lichaam te opnieuw (h)erkennen. Kortom, Definitief verlost toont je hoe jij je lichaam, je brein en je hart kan voeden met wat het echt nodig heeft: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, met enthousiasme en plezier!

Een recensie vind je hier.

Productdetails
Productdetails
Ondertitelvan chronische aandoeningen, hardnekkig overgewicht en vermoeidheid
ISBN9789073626973
Jaar2018
NUR890
Formaat170 x 240 mm
Volume367 p.
Organisatie3-isOne
Over de auteur

Christel Stevens is ingenieur voeding en orthomoleculair diëtiste. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurvoedingsdeskundige die ze nu is. In haar praktijk heeft ze de 3-isOne-methode ontwikkeld. Het is een gezondheidstraject dat structuur biedt, een verbinding tussen wetenschap en natuur waarbij zowel de maatschappij, de zorgverlener en jijzelf wint.