Onder één noemer (Mobi)

MOBI
Nombre de pages
224 p.
12,00 €
Links
Een voorproefje
Onder één noemer (inhoud)
Onder één noemer (fragment)

Onder één noemer is een verhalenbundel over mensen met autisme.
Hoewel het hier om pure fictie gaat en de verhalen niet naar bestaande personages kunnen worden herleid, zijn de karaktertrekken en bijzonderheden van de hoofdpersonen wel degelijk aan de realiteit onttrokken. Na het lezen van dit boek zal je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat ‘autisme’ een containerbegrip is. Je zal ontdekken dat mensen met autisme niet alleen net zo van elkaar verschillen als jij en ik, maar zelfs in dat ene specifieke wat ze verbindt, namelijk de diagnose autisme, ver van elkaar af kunnen staan.
Onder één noemer is in de eerste plaats vooral een gewone verhalenbundel, die zich op een breed publiek richt en tot doel heeft de willekeurige lezer te vermaken en te beroeren.

Détails du produit
Détails du produit
ISBN9789463969444
Année2021
NUR890
Format numériqueMobi
Nombre de pages224 p.
OrganisationAutism in Context
À propos de l’auteur

Peter Vermeulen is een autoriteit in het toegankelijk maken van wetenschappelijke informatie op het gebied van autisme. Hij is een graag gezien spreker op internationale congressen en van zijn hand verschenen meer dan vijftien boeken over autisme, uitgegeven in verschillende talen.
Cas Raaijmakers schreef eerder een leerboek over communicatie, drie romans, een verhalenbundel en een Italiaanse streekroman.