Hoop

Paperback
Nombre de pages
144 p.
20,00 €

Een pandemie, een oorlog en een economische recessie: welkom in de turbulente jaren twintig! Nog meer verrassingen staan ons te wachten. Onze levens zullen impact ondervinden van klimaatverstoring, economische terugval, een falende overheid, een overdosis kattenfilmpjes of geopolitieke conflicten. Een zwarte zwaan kan alles op zijn kop zetten. Kortom, we bevinden ons in de alles-staat-op-losse-schroeven-fase!

Geen nood, dat is geen reden om in een hoekje te zitten huilen. In- tegendeel. Als de toekomst om zeep is, kan je best zélf leren zeep maken. Dit boek bevat een pak praktische informatie om je voor te bereiden op de schokken die eraan komen. Welke vaardigheden zijn nuttig? Hoe bouw je een sterk lokaal netwerk uit? Welke mindset werkt het best? Hoe kunnen we goed leven als de storm in kracht toeneemt? Hoe zetten we moedeloosheid om in actie?

Met de ideeën uit dit boek kan je vandaag al beter, goedkoper en meer verbonden leven. Met de nodige humor krijg je inzicht in eenvoudige stappen die je zelf kan zetten. Komt er dan toch geen grote ramp? Dan hebben we alvast eens goed gelachen.

 

Met uitneembaar actieplan om je toekomstbestendigheid in kaart te brengen. Met cartoons van Dr. Fritz (Joris Vermassen)

Détails du produit
Détails du produit
Sous-titreeen kompas in turbulente tijden
ISBN978 94 644 4544 2
Année2023
NUR740
Format160 x 230 mm
Nombre de pages144 p.
OrganisationLow Impact Man
À propos de l’auteur

Steven Vromman is bekend geworden als Low Impact Man.
Hij geeft lezingen en workshops, maakt voorstellingen en schreef zes boeken. In 2021 verscheen zijn toekomstroman ‘Amor Mundi’. Hij is levensstijlactivist, toekomstverbeelder en rebel. Zijn droom: een wereld waarin iedereen goed kan leven binnen de grenzen van één planeet.