Omgaan met hoogsensitiviteit in het dagelijks leven

Paperback
Nombre de pages
92 p.
15,00 €

Hoe leer je omgaan met iemand in je omgeving die hooggevoelig is, of hoe leer je als hoogsensitief persoon (hsp) omgaan met jezelf? Een must-have boekje voor iedereen die verwonderd is dat het humeur van hun vrouw, man of kind, maar ook van zichzelf zonder aanwijsbare reden plots kan omslaan.
In dit boek heeft de auteur geprobeerd om een zo volledig mogelijk overzicht te geven van het soort situaties die een hoogsensitief persoon kunnen overbelasten en bijhorende tips hoe hij of zij ermee kan omgaan.

Détails du produit
Détails du produit
Sous-titre50 praktische tips voor de hoogsensitieve persoon
ISBN9789492944801
Année2019
NUR895
Format140 x 220 mm
Nombre de pages92 p.
OrganisationTime-Out
À propos de l’auteur

Christophe Warnez studeerde in 1995 af als kinesitherapeut. Hierop volgde een twintigarige carrière  als medisch afgevaardigde en projectleider in de farmaceutische industrie. Drie jaar geleden begon hij met de praktijk 'Time-Out', die zich richt op relaxatietherapie. Door praktijkervaring, eigen onderzoek en persoonlijke gevoeligheid kwam hij immers tot de conclusie dat hoogsensitieve personen enorm gebaat zijn met praktische tips over de manier waarop zij met allerhande dagelijkse situaties kunnen omgaan.