Sportgeheimen ontrafeld

Paperback
Nombre de pages
204 p.
15,00 €

Er zijn talrijke boeken, cursussen en opleidingen waarmee je je kennis over anatomie enorm kunt bijschaven en die je de meest creatieve oefeningen leren. SPORTGEHEIMEN ONTRAFELD is niet zomaar een ‘kennis’-boek over fitness. Dit boek gaat niet over de beste fitnessoefeningen die je kunt volgen en toch zullen er meer mensen willen starten dan ooit tevoren. SPORTGEHEIMEN ONTRAFELD gaat niet over de meest gezonde voeding en toch zul je lessen leren die meer resultaat opleveren dan bij al je eerdere pogingen samen.

Schrijvend uit ervaring, deelt David jou de geheimen van een succesvolle salonsporter, inclusief het maken van een winnend trainingsschema, aangepast trainen met blessures en het inzicht van begeleiding.

Détails du produit
Détails du produit
Sous-titreDe fantastische gids om eindelijk fitte resultaten te behalen zonder al te veel sporten of diëten
ISBN9789464445886
Année2023
NUR485
Format140 x 220 mm
Nombre de pages204 p.
OrganisationTachtigtwintig
À propos de l’auteur

David Franck is een fitheidsliefhebber en ondernemer die als pas afgestudeerde leerkracht meteen zijn weg vond in de wereld van sport en gezondheid en opklom tot regioverantwoordelijk van een tiental fitnessclubs. Hij hielp al duizenden mensen met het werken aan hun gezondheid, van gewicht verliezen tot het verlichten van rugpijn. Als medeoprichter van Tachtigtwintig streeft hij er sinds 2019 naar om zoveel mogelijk mensen te bereiken die klassieke fitness niet leuk vinden en/of daar geen tijd voor hebben en hen te helpen hun gezondheidsdoelstellingen te behalen.