Tussen Roos en Lila

Paperback
Nombre de pages
157 p.
18,00 €

Tussen Roos en Lila vertelt het levensverhaal van Roos, een ‘kind van de maan’ dat magie ziet in alles wat leeft, voor wie in elke gebeurtenis wel iets van een sprookje schuilt. Naar aanleiding van enkele schokkende gebeurtenissen wordt de jonge Roos brutaal geconfronteerd met haar grote innerlijke kracht, verpersoonlijkt door de wolf Lila. Met vallen en opstaan leert ze de kracht van Lila te begrijpen, zich ervoor open te stellen en haar te gebruiken.

Van dan af speelt Lila een belangrijke rol in haar avontuurlijke leven, en in de liefdes en vriendschappen die haar weg kruisen. Het is Lila die de zachtaardige, gereserveerde Roos de wereld van BDSM laat instappen en verkennen. Eerst nog als de onderdanige Gia, later als de dominante Lady Lila.

Tussen Roos en Lila is meer dan een louter autobiografische novelle. Het is een verhaal over de mooie én wrede aspecten van een leven waarin passionele en onvoorwaardelijke liefde, tragedie en verlies, veerkracht en vechtlust, spiritualiteit en vriendschap, romantiek en erotiek met elkaar verweven worden. Op subtiele wijze gunt de auteur ons een even persoonlijke als realistische inkijk in de wereld van BDSM.

Détails du produit
Détails du produit
ISBN9789463969093
Année2020
NUR301
Format140 x 220 mm
Nombre de pages157 p.