Bach Remedies

Hardback
Volume
320 p.
€ 38,00

Om tot de juiste keuze te kunnen komen van de helpende Bach bloemenremedies is kennis van de subtiele aspecten van de bijhorende gemoedstoestanden één van de belangrijkste voorwaarden.

Dit boek, dat steunt op 35 jaar professionele ervaring met de Bach remedies, wil hierin als naslagwerk een bijdrage leveren. Het wil antwoord geven op vragen zoals:
. Wat is het verschil tussen het perfectionisme van Pine en Rock Water?
. Hoe kan ik weten of iemand met een gebrek aan zelfvertrouwen Larch, Elm of Cerato nodig heeft?
. Wat moet ik van een cliënt die jaloers is vernemen om te weten of hij Holly of Chicory nodig heeft?
. Hoe kan ik weten of iemand die zich hopeloos voelt met Gorse of Sweet Chestnut kan geholpen worden?

In dit boek wordt elke remedie vergeleken met de 37 andere remedies. Telkens worden de gelijkenissen benoemd, die dus tevens de aanleiding kunnen zijn tot een mogelijke vergissing bij de remediekeuze. Vervolgens worden in die punten van gelijkenis de subtiele verschillen geduid.

In het tweede deel van het boek zijn aan de hand van 27 thema’s de Bach bloemenremedies benoemd en besproken die in de behandeling van het benoemde thema van dienst kunnen zijn. Deze horizontale doorlichting per thema biedt stevige handvaten om de aanwezige gemoedstoestanden tot op een dieper niveau te kunnen herkennen en bijgevolg nog accurater tot de juiste remediekeuze te kunnen komen. Een bijzonder nuttig boek voor wie aan de slag wil gaan met de Bach bloemenremedies, hetzij persoonlijk of als therapeut.

Productdetails
Productdetails
OndertitelSubtiele verschillen
ISBN9789492944627
Jaar2019
NUR861
Formaat255 x 210 mm
Volume320 p.
OrganisatieDe Walnoot