Over SKRIBIS

SKRIBIS is het publicatieplatform van Mirto Print. We bieden self-publishing of uitgaven in eigen beheer aan op maat van onze klanten. Omdat je niet gebonden bent aan een auteurscontract, hou je de rechten van je boek zelf in handen, heb je het laatste woord in elke fase van het publicatieproces en vloeien eventuele inkomsten gedeeltelijk terug naar jou.

Publiceren in eigen beheer

Publiceert je vereniging een jaarboek of tijdschrift waarin klassieke uitgeverijen geen brood zien? Brengt je bedrijf geregeld publicaties op de markt voor specifieke beroepsgroepen? Of heb je een roman, dichtbundel of non-fictie boek geschreven dat je in eigen beheer wil uitgeven? Dan biedt SKRIBIS voor jou de ideale oplossing.

Meer weten?

Onze filosofie

SKRIBIS stelt zich tot doel om het uitgeven in eigen beheer op een hoger niveau te tillen. We helpen organisaties en auteurs om boekpublicaties op de markt te brengen die kunnen concurreren met de kwaliteit die klassieke uitgeverijen bieden.

Meer weten?

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is onze grootste troef: als je zelf investeert in de publicatie van een boek, dan verdien je professionele opvolging door een ervaren redacteur.

Meer weten?

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen is de bestaansreden van Mirto Print als coöperatieve drukkerij. Dit realiseren we door duurzame en aangepaste tewerkstelling van werknemers uit kansengroepen. Kiezen voor SKRIBIS garandeert dus een mooi evenwicht tussen grafische kwaliteit en de zorg voor sociale tewerkstelling.

Over Mirto Print

Geïnteresseerd?