Over Skribis

Sluiten
Sluiten

Skribis is het publicatieplatform van Mirto Print. We bieden self-publishing of uitgaven in eigen beheer aan op maat van onze klanten. Omdat je niet gebonden bent aan een auteurscontract, hou je de rechten van je boek zelf in handen, heb je het laatste woord in elke fase van het publicatieproces en vloeien eventuele inkomsten gedeeltelijk terug naar jou.

Publiceren in eigen beheer

Publiceert je vereniging een jaarboek of tijdschrift waarin klassieke uitgeverijen geen brood zien? Brengt je bedrijf geregeld publicaties op de markt voor specifieke beroepsgroepen? Overweeg je om je doctoraat ruimer beschikbaar te maken? Of heb je een roman, dichtbundel of non-fictie boek geschreven dat je in eigen beheer wil uitgeven? Dan biedt Skribis voor jou de ideale oplossing.

Meer weten?

Onze diensten

Afhankelijk van je budget bepaal je zelf van welke diensten je gebruik wil maken: eindredactie, lay-out, coverontwerp, druk en distributie. Je bestelt het aantal exemplaren dat je nodig hebt voor je organisatie, de leden van je vereniging of je familie en vrienden. Na publicatie garandeert de webshop van Skribis de distributie aan boekhandels en de verkoop aan particulieren.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is onze grootste troef: als je zelf investeert in de publicatie van een boek, dan verdien je professionele opvolging door een ervaren redacteur. Daarnaast staat Skribis ook voor een geïntegreerde dienstverlening: tijdens het hele traject doen we een beroep op specialisten in-huis of partners waarmee we vaak samenwerken.

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen is de bestaansreden van Mirto Print als coöperatieve drukkerij. Dit realiseren we door duurzame en aangepaste tewerkstelling van werknemers uit kansengroepen. Kiezen voor Skribis garandeert dus een mooi evenwicht tussen grafische kwaliteit en de zorg voor sociale tewerkstelling.

Geïnteresseerd?