FOCUS via PACE

Paperback
Volume
166 p.
€ 24,50
Inclusief e-book!
FOCUS houden, het is voor velen onder ons een hele uitdaging. Dagelijks worden we overspoeld door gigabytes aan informatie: gewenst of ongewenst, dit overaanbod leidt ons onvermijdelijk af van de essentie. Tegelijkertijd wordt van ons verwacht dat we meedraaien aan een steeds hoger tempo, een steeds hogere pace, zowel professioneel als privé. 50 % van de werkende bevolking klaagt over wakker liggen, piekeren, vermoeidheid en stress. De helft van de Vlamingen vreest een burn-out, en één op acht denkt die zelfs binnen het jaar op te lopen.
Hoe kan je snel en effectief ontspannen, loslaten en afstand nemen? Hoe blijf je in balans?
De PACE-methode leert je falen en loslaten, maar ook leiderschap opnemen. Ze inspireert je om nederig, ijverig en moedig door te zetten, om jezelf en anderen vooruit te helpen. Dit eenvoudige en krachtige denkmodel zal gegarandeerd een stevige impuls geven aan je veerkracht en zelfvertrouwen. Focussen en loslaten, presteren en pauzeren, vallen en opstaan: het zijn balansen die je in evenwicht kan brengen met enkele eenvoudige quick wins die ook op de lange termijn resultaat opleveren.
FOCUS via PACE biedt een nieuw motivatie-, denk- en trainingsmodel. Het is een praktische handleiding voor iedereen die enthousiast wil blijven in deze ‘snelle’ tijden, voor iedereen die verantwoordelijkheid wil opnemen op een authentieke en constructieve manier.
Ouders, trainers, sportcoaches, professoren, leraars en managers zullen hierin inspiratie en motivatie vinden om open en constructief om te gaan met hun kinderen, teamleden, sporters, studenten, leerlingen en werknemers.
Productdetails
Productdetails
OndertitelPresteren en Pauzeren: Authentiek, Constructief, Enthousiast
ISBN9789073626508
Jaar2017
NUR740
Formaat160 x 240 mm
Volume166 p.
OrganisatiePACE CAMPUS
Over de auteur

Wim Rombaut is sinds 2000 professioneel coach en trainer van ondernemers, managers en topsporters. In de jaren 1980 en 1990 was hij pionierend ondernemer in de fitnesswereld, o.a. als oprichter van de Passage in Gent. Hij werkt voor lokale ondernemers, multinationale bedrijven, de overheid en non-profitorganisaties.

www.wimrombaut.be en www.focusviapace.com.