Nieuws

Skribis lid van Boekenbank

Skribis lid van Boekenbank

SKRIBIS is sinds enkele weken lid van Boekenbank, de centrale database van boektitels die in Vlaanderen worden uitgegeven en verdeeld. De naam Boekenbank doet bij velen misschien niet onmiddellijk een belletje rinkelen, maar voor onze auteurs biedt dit lidmaatschap een mooie bijkomende service.

Publicaties die bij SKRIBIS verschijnen met een van onze ISBN-nummers, kunnen voortaan door boekhandels gemakkelijk teruggevonden en besteld worden. Dat levert een belangrijk promotioneel voordeel op: als boekhandels niet weten dat een boek bestaat of waar ze het kunnen bestellen, zullen ze klanten die ernaar informeren moeten teleurstellen. Ook bibliotheken die lid zijn van Boekenbank kunnen de informatie over SKRIBIS-boeken vanaf nu gemakkelijk terugvinden.

Ten slotte moeten we ISBN-nummers vanaf nu niet langer aanvragen, maar kunnen we ze zelf toekennen. Ook de administratieve afhandeling met het Wettelijk Depot verloopt voortaan automatisch. Opnieuw twee stappen vooruit dus in de efficiëntie van onze dienstverlening!

03/04/2017