The Good, the Bad, and the Practical

Paperback
Volume
104 p.
€ 22,00

In zijn boek wil Benny Lauwers een alternatief bieden voor al die grote woorden over AI, want volgens hem staan die soms in de weg van kleine verbeteringen. En als er iets is waar hij enthousiast van wordt, dan zijn het de kleine verbeteringen. Een enthousiasme dat tijdens het lezen aanstekelijk werkt.

Ben je benieuwd naar wat er vandaag allemaal kan met AI? Jeuken je vingers om zelf aan de slag te gaan, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is dit boek zoals een kompas dat je vrolijk de weg wijst. Je krijgt de basics mee, de valkuilen, de mogelijkheden, en een hele hoop praktijkvoorbeelden. Want Benny is meer dan enthousiast, hij is ervaringsdeskundige. Het boek gaat voorbij de theorie en geeft je een checklist om zelf je eerste stappen te zetten in de wondere wereld van AI.

Helder, boeiend en bruikbaar. Een boek om in de bovenste schuif van je bureau te bewaren.

Productdetails
Productdetails
OndertitelArtificiële intelligentie voor doeners
ISBN9789464445893
Jaar2023
NUR984
Formaat140 x 220 mm
Volume104 p.
Over de auteur

Benny Lauwers is ingenieur, technologie-expert en ondernemer. Na een diepe duik in bedrijfsprocessen ontdekte hij zijn passie voor het creëren van waarde met moderne technologieën. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in onderhouds- en asset management, lean manufacturing en operational excellence. Als medeoprichter van een innovatieadviesbureau verschoof zijn focus naar duurzame langetermijninnovaties. Bij Viu More en nu bij ApplicAIte brengt hij het potentieel van AI dichter bij praktische industriële toepassingen, van concept tot integratie.