Die andere wereld

Paperback
Nombre de pages
176 p.
20,00 €

Wanneer de echtgenote van een zakenadvocaat op een vrijdagochtend in september wordt begraven, wil de zeventienjarige Finn voor een keertje wegblijven van school. Hij wil erheen, net als zijn vader, de befaamde meester Leroi. ‘Pa, mag ik ook gaan?’ smeekt hij. En meester Leroi staat het toe. ‘Ja, Finn, jij mag ook gaan.’ Want soms heeft een vader geen andere keuze dan in te stemmen met de vragen die zich aandienen.

Die andere wereld volgt het spoor van Finn, een zomer lang. Dankzij enkele ongewone ontmoetingen ziet de jongeman nieuwe mogelijkheden. Zo is er Ben, een man twee keer zo oud als hij, in wiens gezelschap hij mooie dagen beleeft aan zee. De gebeurtenissen die zich intussen op het kantoor van zijn vader afspelen, krijgen geen vat op hem. Meester Leroi doet er dan ook alles aan om de situatie onder de duim te houden.

Die andere wereld is een verhaal over volwassen worden en keuzes maken. Over de tomeloze ambities die we onszelf opleggen en over hoe het ook anders kan. Maar weten we ooit welke weg de beste is voor ons?

Détails du produit
Détails du produit
ISBN9789464445688
Année2023
NUR301
Format128 x 197 mm
Nombre de pages176 p.
À propos de l’auteur

Inge Delputte werkt als juriste in de gezondheidssector. Die andere wereld is haar romandebuut.