Het Grote Mensen Spel

Paperback
Nombre de pages
292 p.
25,00 €

Gaandeweg leert Anna zichzelf en haar rol als vrouw, partner, minnares, moeder, dochter, zuster en vriendin beter te begrijpen. Het verlangen naar eenheid en verbinding drijft haar naar de zoektocht om een beter mens te worden en haar talenten ten volle te kunnen inzetten. Met de hulp van haar gids Elia, de ontastbare werelden en haar spirituele familie durft ze oude wonden onder ogen te komen en begint ze steeds meer echt te leven.

Ze ontdekt de kwaliteiten van het vrouwelijke principe: intuïtie, geduld, overgave, verbinding maken ... Het zijn waarden die door de overheersing van de ratio lange tijd verwaarloosd zijn en die nu, in deze tijd, opnieuw op de voorgrond komen. Iedere man of vrouw die deze heldentocht naar binnen aangaat, draagt fenomenaal bij aan de Nieuwe Aarde.

Deze spirituele roman schudt je door elkaar als in een kolkende rivier en legt je gelouterd neer op het warme zand.

 

In het boek is een beeldkatern opgenomen met schilderijen van de auteur en sfeerbeelden van Peru, waar een fysieke wereldreis een spiritueel hoogtepunt bereikte.

Détails du produit
Détails du produit
Sous-titrevan wonde naar wonder
ISBN9789464445459
Année2023
NUR341
Format140 x 220 mm
Nombre de pages292 p.
À propos de l’auteur

Dr. Greet A.F. Mermans (°1964) verliet na tien jaar de toegepaste wetenschappen om haar intuïtie te volgen en zich te herscholen tot dansdocent en lichaamsgerichte psychotherapeut. Op het spirituele pad ontmoette ze bijzondere leraren en kwam ze thuis in het sjamanisme en in reiki. Sinds 2006 begeleidt ze mensen individueel en in groep in hun transformatieproces.

http://www.greetmermans.be/