In de ban van het Hart

Paperback
Nombre de pages
472 p.
25,00 €

Een meeslepend verhaal over liefde en verraad, over vriendschap en geloof dat zich afspeelt in het jaar 2081.

 

Welke toekomst zijn wij nu, bewust of onbewust, aan het bouwen voor de generaties na ons? Voor de mensen van de toekomst is het niet langer geoorloofd om, zoals wij, de grote vragen van het leven te negeren. Is een opstand tegen robotten en indoctrinatiescreens gedoemd om te mislukken?

 

In een toekomstige wereld, waarin liefde en wijsheid gegijzeld zijn door een tirannieke digitale technologie, vecht de natuur terug in de landschappen en in de harten van dappere en rechtschapen mensen die nog steeds het beste en het meest nobele van zichzelf in de strijd gooien.

Détails du produit
Détails du produit
ISBN9789464445930
Année2024
NUR333
Format150 x 230 mm
Nombre de pages472 p.
À propos de l’auteur

Bert Gorissen was jarenlang actief als dierenarts in Afrika en andere continenten, waar hij gefascineerd geraakte door de culturele mens en zijn gemeenschap. Die interesse motiveerde hem om na terugkomst een opleiding te volgen als politie-inspecteur. Zijn werk in Brussel resulteerde in een eerste boek: 'Dagboek van een flik'. In de vier jaar die de auteur aan deze toekomstroman werkte, dreigde de actualiteit meer dan eens de fictie voorbij te hollen.