Geen excuses meer!

Paperback
Volume
143 p.
€ 19,95
Dit boek geeft een openhartige, verhelderende en eerlijke kijk op schrijven, ondernemen en angst, en stimuleert de durf om te schrijven over je passie, expertise en ondernemerschap. Hedendaags ondernemerschap kan niet meer zonder zichtbaarheid, en een boek kan hierin een belangrijke doorbraak betekenen.
Uitgever, auteur en schrijfcoach Laurence Verwee legt je uit hoe je als ondernemer of coach de droom van een eigen boek kunt waarmaken. Ze doet dit op een opmerkelijke manier: vanuit haar eigen expertise maar ook kwetsbaarheid toont ze aan hoe je je angsten, unieke levensweg en twijfels kunt integreren in jouw schrijfproces en boek. De milde aandacht voor deze menselijke  component, gecombineerd met een praktisch stappenplan, maakt dit boek uitzonderlijk.
Productdetails
Productdetails
OndertitelHoe word je een succesrijk auteur in 7 stappen
ISBN9789491233173
Jaar2016
NUR600
Formaat170 x 240 mm
Volume143 p.
OrganisatieThe Power of Books
Over de auteur

Laurence Verwee beweegt zich al meer dan dertig jaar op het kruispunt tussen het bedrijfsleven, de communicatiesector en de uitgeverswereld. Boeken zijn haar passie. In 2005 richtte ze haar eigen uitgeverij Yin Books op, in 2014 volgde The Power of Books. Ze ondersteunt ondernemers en coaches bij het schrijven en succesvol in de markt zetten van hun boek. Haar unieke methode helpt kennisondernemers om zich zichtbaar te maken, zodat ze zich met hun passie en expertise kunnen onderscheiden op de markt.