Gevloerd

Paperback
Volume
316 p.
€ 22,50

De moord op Anja Goeleven is voor commissaris De Knock een routineklus. Zo lijkt het tenminste, want al snel toont deze zaak zijn ware gelaat. De onderlinge verhoudingen bij tegelhandel Labrique blijken een ingewikkeld kluwen dat alle betrokkenen meesleurt in een verhaal van corruptie, diefstal, overspel en chantage. Vragen vermenigvuldigen zich, antwoorden blijven uit. Klopt het dat Anja’s collega Fiable informatie achterhoudt? Komt het zaakvoerder Labrique goed uit dat deze secretaresse niks meer kan vertellen over zijn louche zaakjes? Of is rechtvaardigheid het motief achter deze misdaad?

Ondertussen woekert er ook een conflict in eigen rangen. Collega’s proberen ten nadele van elkaar bij de commissaris op een goed blaadje te staan, oude rekeningen worden vereffend. De chef wankelt, maar scoort in de extra tijd. Gerechtigheid geschied, of net niet? Wint justitie, of wint de rechtvaardigheid? Wie is de feitelijke dader, wie slachtoffer? Is de oplossing van de moord te danken aan het diplomatisch talent van inspecteur Bax, of is zij net de oorzaak van het intern geruzie binnen het team? En is De Knock wel de grote commissaris die hij zo graag zou willen zijn?

Wanneer het schaakspel gespeeld is, blijven enkel een kleine pion en een gevallen koning achter op het bord.

Productdetails
Productdetails
ISBN9789492944238
Jaar2018
NUR331
Formaat140 x 220 mm
Volume316 p.
Over de auteur

Na zijn dagtaak als tandtechnicus nam Koen Camerlynck avond na avond de pen ter hand om de creativiteit uit zijn lijf te schrijven. Het resultaat is ‘Gevloerd’, een spannend, vlot leesbaar misdaadverhaal met een duidelijke boodschap.