Gedreven door Ambitie

Paperback
Volume
176 p.
€ 21,50

Niet op voorraad

Ingrijpende gebeurtenissen hebben vaak een verregaand effect op ons leven. Tot dat besef kwam Ine Vercammen toen ze na achttien jaar trouwe dienst op de luchthaven haar ontslag kreeg, samen met de paradoxale belofte om toch aan boord te kunnen blijven. Heen en weer gesleurd tussen allerlei emoties en twijfel, zorgden de bomaanslagen van 22 maart 2016 ervoor dat overleven op de werkvloer voor Ine plots ook letterlijk te nemen was.

In Gedreven door Ambitie beschrijft ze hoe deze traumatische ervaringen haar leven in meer dan één richting een wending hebben gegeven, zowel persoonlijk als professioneel. De neerslag van haar verwerkingsproces tracht een antwoord te vinden op de vraag waarom zij – nota bene op de plek waar ze ontslagen was – deze terreurdaad heeft meegemaakt? Maar Ine gaat vooral ook op zoek naar manieren waarop ingrijpende gebeurtenissen zoals deze tot meer mentale vrijheid en veerkracht kunnen leiden.

Aan de hand van dit persoonlijke verhaal, waarin ook wielrennen een belangrijke rol speelt, neemt Ine de menselijke psyche onder de loep en zoekt ze naar verklaringen voor de gedragingen die mensen en sporters stellen.

Productdetails
Productdetails
OndertitelOver mentale vrijheid en veerkracht
ISBN9789463969734
Jaar2021
NUR740
Formaat140 x 220 mm
Volume176 p.
OrganisatieIn2Mental
Over de auteur

Ine Vercammen is zaakvoerder van In2Mental. Ze begeleidt ambitieuze mensen, in het bijzonder sporters en leidinggevenden, naar meer zelfvertrouwen en minder (lichamelijke) spanningen. Ine is mental coach, gecertificeerd TRE®-provider en MBTI®-practitioner. Gedreven door Ambitie is haar debuut.